marți, 12 iulie 2011

Romania sociala I

Asta se tot promoveaza la tv, se cer bani pentru toate cele ca si cum statul ar fi obligat sa le faca pe toate, in conditiile in care toti romanii sunt evazionisti fiscali.
Nu iau apararea oamenilor de la putere, doamne fereste ar trebuii sa fi dobitoc sa nu realizezi ca astia ce baga bani in campanii electorale nu au ca scop vanarea de functii doar de dragul renumelui, ci datorita influentei pe care o ai si banii contribuabililor pe care poti sa-i invarti si indesi unde doreste cocoselul lor. Dar, asa-i romanul dintotdeauna ii place sa faca orice altceva in afara sa munceasca.
Personal ma zgaraie pe singurul neuron ce-l am toti politicienii din opozitie ce stau si palavragesc toata ziua pe la televizor mai vin din cand in cand cu un plan, cu niste solutii, si-mi vine sa le zic BESH MA ca toti v-ati perindat pe la putere, dar desigur as fi etichetat ca un om cu atitudine antisociala de catre toata lumea, pe cand cei ce se arunca de la etaj ca le-a scazut salariul sunt afisati la tv drept eroi martiri.
Acesta este articolul ce mi-a provocat greata in dimineata asta, stimata doamna Adriana, ati fost consiliera presedintelui Romaniei de aici influenta, sunteti parlamentar de ceva timp cred ca aveati timp sa concepeti niste amendamente pentru legea educatiei.
Dar cam asta e atitudinea politicienilor aduc oamenii in pragul disperarii si apoi profita de ei, de slabiciunile lor. Si noi suntem mult prea delasatori, si ii lasam sa ne manipuleze.

Niciun comentariu: