luni, 4 iulie 2011

Droguri si drogati

In primul rand as vrea sa salut, si sa le urez la revedere oamenilor plini de prejudecati devoratori de libertatea si cancan, dar, normal, cu pretentii de intelectuali. Sincer acum, nu are rost sa cititi ce urmeaza sa scriu, pentru ca sunteti prea dobitoci ca sa intelegeti si nu vreau sa ne certam.

Asa, sa revenim la oile noastre. Fiecare are drogul lui fie ca se numeste tigare, arta, fotbal, alcool, cocaina, etnobotanice, sex sau pornache. Problema intervine atunci cand incepem sa stigmatizam oamenii din cauza lor. Recunosc si eu de multe ori am afisat si afisez o repulsie fata de anumiti drogati, nu inteleg nevoia de a fi motul cacatului  de fiecare data, nevoia de leadership exagerat, etc.

Hai sa le luam pe fiecare in parte:
-sexul fiind primul drog pentru care s-a platit este probabil cel ce creaza cel mai usor dependenta( printre cei cu organismul suficient de sanatos incat sa-l suporte desigur :P )

-alcoolul este cel mai acceptat social drog, atata timp cat nu esti dependent de el si iti cunosti limitele nu sa reactionezi ca cei de aici.

-tutunul alaturi de cola banuiesc ca sunt produsele prin care masonii ne fac sa ne sinucidem :))

Asta s-a vrut a fi o satira, data viitoare o sa spun chestii serioase :P

Niciun comentariu: