luni, 31 octombrie 2011

Cine e de vina pentru ce s-a intamplat aseara la meci?

TOTI CEI PE LANGA CARE A TRECUT IDIOTUL ALA, TOTI CEI CARE STIAU DE CE URMA EL SA FACA, NU E NUMAI VINA ORGANIZATORILOR CI SI ASA ZISILOR SUPORTERI CE ARUNCA CU PETARDE IN TEREN.

E drept principalii vinovati sunt cei de Galant Security, burtosii aia pumnii mei minte nu are ce stateau si se uitau la meci in loc sa-si faca datoria. Alti vinovati sunt organizatorii ce au permis tacit suporterilor, ca si in celalalte meciuri, sa intre cu petarde si fumigene, credeati ca puteti avea o galerie civilizata, vreau sa-i vad pe cei ce si-au asumat raspunderea in fata organizatorilor ca-si cer iertare si ca-i dau in gat pe cei care au aruncat cu petarde pe teren.

Nu mi se pare corect ca eu si mullti altii sa nu pot privi meciurile de pe Ilie Oana, aceasta minunatie de stadion din cauza unor huligani cu pretentii de ultras. Sfatul meu baieti mai intai compuneti cantece si coregrafii originale, ca de dat cu pumnul e usor.

6 comentarii:

Mihaeladm spunea...

pai tocmai fiindca galeria Petrolului e una plina de cantece si care stie sa faca atmosfera frumoasa, tocmai de-asta e pacat ca un imbecil poate cauza unei intregi multimi de oameni (cat de cat) civilizati.

grigore.daniel spunea...

la asta instig si eu astia de stiu doar cu pumnul si anume ca dragostea de echipa se poate manifesta si prin alte metode

Anonim spunea...

Ideea generala cam asta e, suporterii nu pot vedea meciuri din cauza huliganilor, iar noi, care indraznim sa ne spunem opinia despre drogatii imbecili care intra pe stadion suntem catalogati drept "presa care dezinformeaza"!

grigore.daniel spunea...

@medsforstupid: presa chiar a exagerat, a numit interlopi pe fanii petrolului, au facut sa para Ploiestiul ca patria bestiilor, omul ala a avut un moment de nebunie, hai ca de martinovici nu zic nimic ca l-a pus la pamant, dar stanca e un lache ce merita sa faca puscarie ca i-a dat cu piciorul in gura cand era la pamant!

Mihaeladm spunea...

eiii, deloc de acord aici, Daniel.
Fotbalistii aia nici daca in jucau in picioare nu trebuia sa fie pedepsiti : daca esti cretin si dai in oameni, apai ti-ai asumat orice risc, ba chiar nu vad de ce sa ne mai comportam dupa regulile logicii, civilizatiei etc cu astfel de specimene. Sa nu-i mai vina alta data vreunuia impulsul de a trage vreun pumn.

grigore.daniel spunea...

daca nu te comporti dupa legile logicii si civilizatiei devi exact ca el in acel moment :)