joi, 5 ianuarie 2012

Da nu le e rusine?

SRI a cumparat prezervative. Agentii le folosesc la "trageri"

O unitate SRI din Bucuresti a achizitionat de curand cateva zeci de prezervative. Purtatorul de cuvant al institutiei, Marius Bercaru, a precizat ca acestea vor fi folosite pentru "trageri in dispozitive explozive improvizate", informeaza Mediafax.


 SRI a cumparat prezervative. Agentii le folosesc la "trageri"
Bercaru a explicat ca folosirea prezervativelor in cadrul acestei unitati nu are nicio legatura cu modul in care acesta este utilizat de catre civili.
"Prezervativele se folosesc la disruptor. Aceasta masinarie trage in dispozitive explozive improvizate, iar proiectilul este de obicei compus din apa sau gel balistic, nisip sau bile, care se introduc cel mai bine in prezervativ. Acesta se baga pe teava si se trage", a spus Marius Bercaru.
Potrivit unei lucrari de specialitate a maiorului Vasile Voicu, cele mai eficiente proiectile folosite pentru anihilarea explozivilor din coletele teroriste cu invelis de carton sunt acelea din apa introdusa intr-un balon de cauciuc.  Daca insa vorbim de dispozitive explozive improvizate cu invelis metalic, proiectilul folosit consta in bile de plumb sau nisip introduse de asemenea in baloane de cauciuc.
"Principalul avantaj al acestor proiectile este ca merg cu o viteza mai mare decat viteza de declansare a bombei", a mai spus Bercaru.
sursa www.incont.ro

Ce inseamna sa lucrezi in o asemenea agentie unde poti deconta totul din banii statului in timp ce la unii nu le revin drepturile salariale, si nu , nu am o atitudine proletara!

2 comentarii:

grigore.daniel spunea...

ssss

Ariel spunea...

Îmi venea să comentez. În schimb îmi amintesc o parte din versurile de aici: (fără legătură cu mesajul din spatele melodiei)

http://youtu.be/iB7DnJtrncg