joi, 1 decembrie 2011

Despre teroristii romani

Teroristii romani desi n-au documentare dedicate pe discovery sunt probabil cei mai periculosi dintre toti pentru ca isi fac rau singuri, plus cei din jurul lor fara un motiv bine intemeiat. Cele mai cunoscute si puternice organizatii sunt:

Vanatorii de promotii, acestia sunt adevarati cameleoni se integreaza perfect in societate, uneori chiar dand dovada de buna crestere, dar acesti gentelmani si ladies autohtoni uita de principii cand vad cuvantul PROMOTIE sau SALE, chit ca e vorba de oale sau tzoale se transforma in variante romanesti ale lui Hulk si se calca-n picioare pentru lucruri perisabile.

Spamerii si jucatorii de concursuri online, cu totii ii cunoastem si avem cel putin un exemplar de gen in lista de messenger. Spamerii sunt cei ce trimit mass-uri inutile gen "Irina cand intri pe mess da-mi buzz" sau " te iubesc din tot corazonul puiul meu drag si scump, as da zile da la mine sa mai stau o zi in pat cu tine", ei sunt inofensivi cel mult te sacaie si te injura si ameninta pe mess, ca fata-n fata singurul lucru cu care te ating sunt precipitatiile in momentul in care vorbesc. Pe cand jucatorii de concursuri online sunt foarte periculosi, sunt in stare sa promoveze un site de filme porno cu minori daca au sansa sa castige un IPAD 2.

Iubitorii de orice, oamenii cu suflet cald si mai ales care n-au ce face acasa, ce se dau luptatori ecologisti dar conduc masini foarte poluante, si nici macar n-au habar ce-i ala stratul de ozon desi-l pomenesc in 3 din 5 cuvinte( asta spune foarte mult despre vocabularul ce l-au acumulat ). Sau iubitorii de animale( sau mai bine zis de caini si pisici, ca ma indoiesc ca ar proteja un sobolan ) ce sunt de parere ca daca arunca resturile cainilor din fata blocului si ii baga in casa cand vin hingerii inseamna ca au grija de ei.

Si ultima dar nu cea din urma, si poate cea mai periculoasa FASOLARII deobicei sunt oameni cu frica lui dumnezeu, crestini de paste, de craciun si in zilele in care e rost de pupat moaste. Acestia se bat pentru o farfurie de ciolan cu fasole, sarmale sau mititei cu mustar( mancaruri traditionale in functie de sarbatoare ). De ce ii consider cei mai periculosi? Sunt pericole sociale inainte( ei sunt cei ce nu trec pe la trecerile de pietoni si nu tin cont de culorile semaforului), in timpul( atunci cand se iau la bataie pentru portia de has ) si dupa manifestarile in aer liber( nu va recomand sa mergeti in mijloacele de transport in comun dupa ce primaria a dat 5000 de portii de fasole moca). Deasemenea astia sunt cei ce voteaza in functie de ceea ce primesc in campania electorala de la partide, casta inferioara a acestei organizatii isi vinde votul si pentru un litru de ulei.

In concluzie sunt de parere ca tara noastra e HOTSPOT-UL activitatilor teroriste mondiale, rog poporul frate denaturat american sa nu intervina.

3 comentarii:

Mihaeladm spunea...

ai uitat cateva categorii, inca mai importante , zic eu :
cei care ofera promotii (de cele mai multe ori mincinoase), cei care ofera mita electorala, etc
pe astia de ce ii menajezi? e nedrept sa acuzi doar prostimea ca-i prostime insa nu si pe cei ce ii tin si ii vor in starea asta.

grigore.daniel spunea...

mihaela draga e un post pur satiric pentru domnii politicieni burtosi si piaristii ce se cred inovatori cu campanii de gen am sa scriu cu alta ocazie:P

Mihaeladm spunea...

bun atunci, ca sa nu fim incorecti doar cu politicienii :)